Tietosuojaseloste - Nukketeatteri Hupilainen

Tietosuojaseloste

Keitä me olemme?

Verkkosivustomme osoite on: https://hupilainen.fi

Mitä tietoja keräämme verkkosivuilta ja miksi?

Käsittelemme kerättyjä tietoja pääosin seuraaviin ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:
– Palvelun kehittäminen
– Palvelun asiakaspalvelu
– Mahdollisten väärinkäytösten havainnointi ja estäminen

Yhteydenottolomakkeet

Jättäessäsi yhteystietosi lomakkeen kautta, lisäämme tietosi asiakasrekisteriimme.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämä sivusto voi sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Asiakkuustiedot rekistereissä säilytetään lain salliman ajan. Jos asiakas on tilannut uutiskirjeen tai muun markkinointiviestinnän vastaanottamisen palvelun henkilötiedot säilytetään, kunnes asiakas peruu suostumuksensa. Asiakkuustietoja kirjanpidon osalta säilytetään kirjanpitoaineistoja koskevan kirjanpitolain mukaisesti.

Yhteydenotot

Ensisijaisesti sähköpostilla tietosuojavastaavalle. Tiedot luovutetaan tarkistussoiton jälkeen henkilön antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tietojen muutokset käsitellään sähköpostin välityksellä. Tietojen kokonaan poisto voidaan sopia muutoinkin, mikäli henkilö on varmennettu varmuudella muulla tavoin.

Kenelle jaamme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Emme myy, vuokraa tai luovuta käyttäjän henkilötietoja kolmansille osapuolille.

Voimme kuitenkin luovuttaa käyttäjän henkilötietoja toimivaltaisten viranomaisten tai muiden tahojen esittämien vaatimusten edellyttämällä, kulloinkin voimassaolevaan lainsäädäntöön perustuvalla tavalla.

Rekisterin pitäjä ja yhteystiedot

Nukketeatteri Hupilaisen Kannatusyhdistys ry
Y-tunnus 1025415-1

Laiska-Jaakonkuja 15
36200 Kangasala
hupilainen@hupilainen.fi

Tietosuojavastaava: 
Niina Kettunen-Niemi
hupilainen@hupilainen.fi
Puh: 040 053 0082

LISÄKSI

Miten tietosi suojataan?

Käytämme tarpeellisia teknisiä ja sisäisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi oikeudetonta pääsyä, luovuttamista, hävittämistä tai muuta oikeudetonta käsittelyä vastaan. Näitä keinoja ovat muun muassa palomuurit, salaustekniikat, turvalliset tilat, turvalliset salasanat, henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen sekä alihankkijoiden huolellinen valinta.

Kuka käsittelee tietojasi?

Tietojen käsittely tapahtuu sivuston omistajan Nukketeatteri Hupilaisen Kannatusyhdistys ry:n toimesta, voimassaolevan henkilötietolain mukaisesti. Nukketeatteri Hupilaisen Kannatusyhdistys ry pidättää oikeuden ulkoistaa henkilötietojen käsittelyn osittain kolmannelle osapuolelle, jolloin takaamme sopimusjärjestelyin, että henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti ja muutoin asianmukaisesti.

Nukketeatteri Hupilaisen Kannatusyhdistys ry ei siirrä henkilötietoja EU:n tai ETA:n ulkopuolelle. Muilta osin henkilötietojen käsittelystä huolehditaan lainsäädännön edellyttämällä tavalla.